Vår prosess

Det skal være enkelt å gjøre forretninger med Nordverk. Vi arbeider ut fra en egenutviklet prosjektmetodikk som gjør at både du og vi kan være trygge på at sluttresultatet blir optimalt.

Hjem Om oss Vår prosess
1. Oppstart
På vårt første møte går vi gjennom virksomheten din, og en av våre erfarne og engasjerte medarbeidere ser hvilke forbedringer vi kan foreslå.
2. Løsningsforslag
Her presenterer vi forslag til lagringsløsning, hvilke endringer det vil medføre for din bedrift og kostnader. Vi viser også hvor raskt du vil tjene inn igjen investeringen. Løsningsforslaget inneholder dessuten informasjon om installasjon, opplæring og vedlikeholdsalternativer.
3. Finjustering
I denne fasen avklarer vi alle eventuelle uklarheter og sammen finjusterer vi løsningsforslaget slik at det blir optimalt.
4. Bestilling
Så fort du legger inn din bestilling, starter vår produksjonsprosess og felles arbeid med prosjektet.
5. Levering
Din spesialtilpassede lagerløsning sendes når den er klar for installasjon.
6. Montering
Nordverks montører har lang erfaring fra mekaniske og elektroniske fag, innen både industri- og servicevirksomheter. Montørene er til stede hele veien til ferdigstillelse og overlevering. Hvor lang tid monteringen tar, avhenger av type løsning.
7. Overlevering
Etter at montørene har installert lagerløsningene, vil vi forsikre oss om at du har forstått sikkerhetsforskrifter og grunnleggende funksjoner. Deretter overleveres lagerløsningen.
8. Service- og vedlikeholdskontrakt
Ved å signere en service- og vedlikeholdskontrakt, kan du sikre at både løpende vedlikehold og eventuelle akutte tiltak bli tatt hånd om på beste måte.
9. Oppfølging
Husk at vi er her også etter at du har fått overlevert dine nye lagerløsninger. Trenger du hjelp til for eksempel utvidelse eller flytting av løsningene, er du alltid velkommen til å kontakte oss igjen.

Referanser

Kontakt oss

Hvordan kan Nordverk utvikle den beste løsningen for din bedrift? Kontakt oss gjerne for en uforpliktende prat, eller send oss ditt spørsmål.