Våre tjenester

Nordverk tilbyr en rekke tjenester knyttet til valg av riktig løsning, service, vedlikehold og sikkerhet.

Alternative Text
Hjem Tjenester

Rådgivning

Rådgivning og skreddersøm er selve kjernen i Nordverks ekspertise. Takket være våre erfarne, engasjerte og kompetente medarbeidere, kan du som kunde være trygg på at Nordverk vil løse dine lager- og logistikkutfordringer. Det er mange hensyn å ta når man skal investere i nye lagerløsninger. Gjennom vår egenutviklede prosess, avdekker vi alle disse faktorene som har betydning for hvilken løsning du bør velge. De komplette systemene vi leverer tar hensyn til lokalets størrelse og takhøyde, varenes vekt og størrelse, hvor hyppig varene roteres og flere andre ting. Inviter oss gjerne på en befaring om du vil høre mer om hvordan Nordverk kan forbedre lønnsomheten i ditt lager.

Nærbilde av detaljer fra et lager. Illustrasjonsfoto.
Bilde fra lager som benytter lagerautomater. En mann jobber foran automaten. Foto.

Service og vedlikehold

Vår serviceavdeling utfører service, montasje og vedlikehold av alle typer lagerinnredning og Compact lagerautomater. Vi har tre ansatte i avdelingen, med lang erfaring fra mekaniske og elektroniske fag, innen både industri- og servicevirksomheter. Vi benytter også innleid personell ved behov. Nordverk tilbyr ulike typer vedlikeholdsavtaler på levert utstyr.

Sikkerhet

Den europeiske standarden EN 15635 (Steel Static Storage Systems – Application and Maintenance of Storage Equipment) gir instruksjoner om ettersyn og inspeksjoner av reolinstallasjoner. Vi tilbyr sikkerhetskurs som setter deg og ditt team i stand til å gjennomføre regelmessig visuelt ettersyn av deres reolinstallasjoner. En teknisk kompetent person skal også utføre inspeksjon, en såkalt INSTA-kontroll, minst hver 12. måned. Ved å utføre periodisk kontroll er du altså med på å kvalitetssikre et trygt, sikkert og godt arbeidsmiljø i egen bedrift, samt tilfredsstille myndighetenes krav. Vi hører gjerne fra deg om du vil vite mer om ettersyn og sikkerhetskurs. For øvrig gjennomgår Nordverk alltid sikkerhet sammen med kunde ved overlevering av utstyr.

Foto fra et enormt lager med mange tomme reoler. Illustrasjonsfoto.

Kontakt oss

Hvordan kan Nordverk utvikle den beste løsningen for din bedrift? Kontakt oss gjerne for en uforpliktende prat, eller send oss ditt spørsmål.