Nordverk Norge AS

Nordverk Norge AS er en av Norges ledende leverandører av profesjonelle lagerløsninger.

Hjem Om oss

Vår historie

Nordverk Norge AS ble etablert i 1985. Vår forretningsidé har hele veien vært den samme – å tilby skreddersydde, ressurseffektive lagerløsninger til bedrifter i alle bransjer. Nordverk Norge AS er et 100 % norskeid selskap. Vi representerer noen av Europas fremste produksjonsfirmaer innen lagerinnredning. I 2018 overtok vi NP Lien AS og Nordverk Gruppen er nå et av Norges ledende firmaer innen lagerinnredning og materialhåndtering.

Illustrasjonsbilde av lager med mesanin, paller og reoler med varer. Foto.

Vår prosess

1. Oppstart
På vårt første møte går vi gjennom virksomheten din, og en av våre erfarne og engasjerte medarbeidere ser hvilke forbedringer vi kan foreslå.
2. Løsningsforslag
Her presenterer vi forslag til lagringsløsning, hvilke endringer det vil medføre for din bedrift og kostnader. Vi viser også hvor raskt du vil tjene inn igjen investeringen. Løsningsforslaget inneholder dessuten informasjon om installasjon, opplæring og vedlikeholdsalternativer.
3. Finjustering
I denne fasen avklarer vi alle eventuelle uklarheter og sammen finjusterer vi løsningsforslaget slik at det blir optimalt.
4. Bestilling
Så fort du legger inn din bestilling, starter vår produksjonsprosess og felles arbeid med prosjektet.
5. Levering
Din spesialtilpassede lagerløsning sendes når den er klar for installasjon.
6. Montering
Nordverks montører har lang erfaring fra mekaniske og elektroniske fag, innen både industri- og servicevirksomheter. Montørene er til stede hele veien til ferdigstillelse og overlevering. Hvor lang tid monteringen tar, avhenger av type løsning.
7. Overlevering
Etter at montørene har installert lagerløsningene, vil vi forsikre oss om at du har forstått sikkerhetsforskrifter og grunnleggende funksjoner. Deretter overleveres lagerløsningen.
8. Service- og vedlikeholdskontrakt
Ved å signere en service- og vedlikeholdskontrakt, kan du sikre at både løpende vedlikehold og eventuelle akutte tiltak bli tatt hånd om på beste måte.
9. Oppfølging
Husk at vi er her også etter at du har fått overlevert dine nye lagerløsninger. Trenger du hjelp til for eksempel utvidelse eller flytting av løsningene, er du alltid velkommen til å kontakte oss igjen.

Alltid i forkant av utviklingen

Vi har 35 års erfaring innen materialhåndtering, og vet godt at utviklingen aldri stopper. Vi ønsker alltid å ligge i forkant, og holder oss derfor oppdatert på løsningene som vil gi våre kunder en vareflyt som er optimal både teknisk og økonomisk. Nordverk leverer alt fra enkle, stasjonære reoler til helautomatiske anlegg med full datastyring. Vi har gjennomført store, kompliserte leveranser både i Norge og øvrige europeiske land. Du kan stole på at vi er en trygg og sikker samarbeidspartner innenfor alle typer intern logistikk.

Illustrasjonsbilde fra lager med lagerautomater. To personer i fart jobber ved automatene. Foto.
Våre viktigste samarbeidspartnere
Illustrasjonsfoto fra lager. Betonggulv med markeringer og en lagerautomat i bakgrunnen. Vi kan skimte en truck i fart. Foto.

Jobbe hos oss?

Hos Nordverk ønsker vi alltid å komme i kontakt med flere dyktige medarbeidere. Derfor tar vi gjerne i mot din åpne søknad. Send oss noen ord om deg selv og hvorfor du ønsker å bli en del av Nordverk, samt en oppdatert CV.

Kontakt oss om du ønsker å vite mer.

Kontakt oss

Hvordan kan Nordverk utvikle den beste løsningen for din bedrift? Kontakt oss gjerne for en uforpliktende prat, eller send oss ditt spørsmål.