Hjem Aktuelt Nordverk blir salgspartner for Blue Robot

Nordverk blir salgspartner for Blue Robot

12. mai 2022

Tekst: Joppe Næss Christensen, Maskinregisteret.no

Nordverk Norge AS har inngått salgspartneravtale med Blue Robot, en av markedets mest innovative løsninger for lagring og gjenfinning av produkter til ordrehåndtering og produksjon for små og mellomstore bedrifter.

Nordverk har gjennom 37 år levert effektive logistikkløsninger til et stort antall kunder over hele Norge. Dagens marked er preget av økende krav om automatisering og effektivitet i vareflyt og lagerhåndtering. Nordverk er allerede en av Norges ledende leverandør av lagerautomatløsninger og har en unik kompetanse knyttet til å lage effektive logistikkprosesser. Med Blue Robot vil Nordverk tilby skreddersydde, helhetlige lager og logistikkløsninger for små og mellomstore bedrifter.

– Blue Robot er et lagerrobotsystem som vi har stor tro på og er stolte over å kunne tilby. Blue Robot er en meget god logistikkløsning for bedrifter som ønsker og krever effektivitet og automatisering. uttaler daglig leder i Nordverk, Knut Lakskjønn.

Daglig leder i Blue Robot AS, Arnor Jonasson, er glad at selskapet har med Nordverk AS på laget.

Godt valg

– Vi i Nordverk ønsker å tilby kunden den beste og mest egnede logistikkløsningen, og Blue Robot er en fremtidsrettet løsning som vil bidra til å øke effektiviteten og konkurransekraften hos våre kunder. Vi gleder oss til å presentere og tilby løsningen til markedet. Nordverk vil med dette være en totalleverandør, og i tett samarbeid med kunder vil vi optimalisere vareflyten, sier Laksjønn.

Daglig leder i Blue Robot AS, Arnor Jonasson, er tydelig på at selskapet er glade for å ha med Nordverk på laget:

– Nordverk har en eksisterende kundemasse som er veldig riktig for oss, samt at de har lang erfaring i bransjen. Det var mange interesserte da vi skulle velge salgspartnere i Norge og vi er ikke i tvil om at vi har gjort et godt valg med Nordverk

Arnor Jonasson, daglig leder Blue Robot AS